Enerama Çevre Teknolojileri's user avatar
Enerama Çevre Teknolojileri's user avatar
Enerama Çevre Teknolojileri's user avatar
Enerama Çevre Teknolojileri
  • Member for 5 years, 10 months
  • Last seen more than 5 years ago
About

nem alma makinası ve iklimlendirme sistemleri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren bir kuruluştur. Uzun yıllar apian çalışmaların neticesinde patentine sahip olduğu, ileri teknoloji, yüksek kapasiteli, endustriyel iklimlendirme cihazlarının üretimini DRAGON markası altında yapmaktadır. DRAGON iklimlendirme ile ilgili gerekli butun islemleri tek sistemde toplamaktadir. DRAGON Iklimlendirme Sistemleri hemen her sektorde ihtiyac duyulan, enerji kullanimi acisindan son derece verimli urunleri bunyesinde toplamaktadir.

Genel merkezi fabrika binasının da bulunduğu İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’ da olan firmamız, ABD, Kanada, İsviçre‘de de mevcut ofisleri ile ürünlerini yurt içi ve yurt dışı endüstriyel alanlarda pazarlamaktadır.

ENERAMA, ileri teknoloji üretim tesisinde, araştırma/ geliştirme, tasarım, prototip, yazılım, elektronik, metal işleme, polyester üretim ve montaj bölümlerine ile entegre üretim yapmaktadır. Üretim ve serviste kalite, her şartta güvenlik ENERAMA kültürünün önemli bir bölümüdür.

ENERAMA kurulumunu yaptığı bütün cihaz ve sistemleri, AR-GE çalışmalarını ve geliştirmesini kendi bünyesinde gerçekleştirdiği “Mekasens Uzaktan Yönetim, Takip ve Güvenlik Sistemi” ile, tek merkezden 7/24 takip ederek gerekli ve doğru servisi hic vakit kaybetmeden müşterilerine sunmaktadır.

Badges
This user doesn’t have any gold badges yet.
This user doesn’t have any silver badges yet.
2
bronze badges
Top tags
-1
Score
1
Posts
100
Posts %
-1
Score
1
Posts
100
Posts %
-1
Score
1
Posts
100
Posts %
Top posts